Sanitaire Benodigdheden

dispensBij Barristafacilitair VOF kunt u ook allerlei sanitaire voorzieningen huren of kopen zoals zeep-, handdoek- en toiletdispensers voor onder andere in grootkeukens, scholen, openbare gebouwen, zorginstellingen, etc.

toilpapLevering van een breed assortiment van de merken: Euro Products, Tork en Kimberley Clark. Uiteraard verzorgen wij ook de toelevering van toiletpapier, papieren handdoekjes en handzepen.

Mocht er een samenwerking zijn met een schoonmaakcontract dan zorgen onze medewerkers voor het bijvullen van de sanitaire voorzieningen en zorgen zij er ook voor dat de voorraad op orde wordt gehouden.

 

Bezorgen

Alles wordt direct vanuit ons magazijn op de Doorvaart 1 uitgeleverd en bezorgd door onze eigen bezorgdienst tot in de opslagruimte van de werkkast. Wij bezorgden minimaal 2 keer per week. Mocht er een spoedzending zijn, dan zorgt Barristafacilitair VOF ervoor dat het direct wordt geleverd.

(Gratis bezorgen in boven de € 100,– West-Brabant (t/m Breda) Zeeland (t/m Middelburg )

Ook kunt u onze showroom dagelijks bezoeken of eventueel de producten zelf afhalen.

 

Schoonloopmatten

U kunt ook bij Barristafacilitair VOF terecht voor het reinigen of vervangen van schoonloopmatten. Dit gebeurd in samenwerking met gerenommeerde service partners zoals Vendor en Berendsen.

Wilt u meer weten over wat Barrista voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op.