Werkwijze

 afspraak

Ons totaalconcept voor de schoonmaak is bestemd voor alle type gebouwen, fabrieken en kantoren. De medewerkers van Barrista worden en zijn opgeleid met vakgerichte trainingen en cursussen. Dit vindt Barrista belangrijk zodat ons personeel optimaal diensten kan verlenen aan bedrijven en particulieren.

Beoordelingslijst

Barrista hanteert een beoordelingslijst. Deze wordt maandelijks ingevuld door de opdrachtgever. Opmerkingen en tekortkomingen worden hierop genoteerd. Dit alles wordt door Barrista nagelopen en kan direct worden verbetert en veranderd daar waar nodig is.
Alle schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd conform de eisen die de milieuwetgeving hieraan stelt. Barrista werkt samen met Gelecon en No-Odour en daarnaast wordt er alleen gewerkt  met milieuvriendelijke materialen.

Waarom zou u voor Barrista kiezen?

Wij zijn ervan overtuigd dat het de moeite waard is om kennis te maken met ons bedrijf. Reeds jarenlang hebben wij, voordat Barrista een bedrijf werd zelf voor schoonmaakbedrijven gewerkt. De meeste schoonmaakbedrijven beschikken vaak over zeer ongemotiveerd personeel die weinig tijd hebben en krijgen om uw werkruimte goed te kunnen onderhouden. Bovendien worden extra werkzaamheden vaak apart gefactureerd. Wij bieden een totaal schoonmaak waarbij u niet voor extra kosten en verrassingen komt te staan. Kachels, kasten, stoelen, rolblokken, enzovoort bij ons worden deze wekelijks gedaan en ook ramen zemen is een regelmatig terugkerend feit. Bij veel schoonmaakbedrijven wordt dit verstaan als grote schoonmaak en vaak apart gefactureerd.
Barrista biedt een totaal pakket dat aansluit bij al uw wensen. Schoonmaken lijkt zo gemakkelijk en men zegt dat iedereen dit werk kan doen. Barrista vond dat het anders moest en Barrista onderscheidt zich dan ook van de meeste schoonmaakbedrijven.

Een “kijkje in de keuken”


Wilt u meer weten over wat Barrista voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op.