Wij zijn Barrista facilitair 2.0 B.V., een schoonmaakbedrijf gevestigd te Steenbergen(NB).

Barrista facilitair is opgericht in 2011. De naam Barrista is ontstaan uit de samenvoeging van een deel van de voornamen van de oprichters Barry de Wit en Christa de Wit.

Sinds de oprichting heeft Barrista facilitair een snelle ontwikkeling gemaakt, wat onder meer tot uiting komt in de groei van het aantal medewerkers en klanten.

Hierdoor heeft Barrista facilitair een veelzijdigheid aan klanten opgebouwd. Van accountantskantoren en verzekeraars, tot aan logistieke bedrijven, zaden veredelaars, etc., die wij met veel zorg onze dienstverlening aanbieden.

Barrista facilitair moet het hebben van haar kwaliteit. Dit doen wij door personeel goed te instrueren en op te leiden. De kwaliteit van de schoonmaak blijft voor ons op nummer 1 staan.

In de loop der jaren is Barrista facilitair haar diensten gaan uitbreiden met het leveren van dispensers, droogloop- en inloopmatten. Dit alles zoveel mogelijk in samenwerking met Satino. De dispensers van Satino zijn vervaardigd uit oude materialen en alle papiervullingen zijn cradle to cradle. Bij Cradle to Cradle ontwerp je het product op zo’n manier dat het na gebruik verwerkt kan worden in andere bruikbare producten of materialen.

Dit alles sluit goed aan bij de visie van Barrista facilitair om zoveel mogelijk milieu verantwoord te ondernemen.

Iedereen kan poetsen, maar Barrista facilitair maakt schoon!